advertise

طـرح ولایت طـلاب اصفهــان

طـرح ولایت طـلاب اصفهــان

سال ۱۳۷۵ همزمان با شبهه افکنی های گسترده در فضای جامعه که توسط گروه هایِ مطبوعاتیِ متعدد -موسوم به روزنامه های زنجیره‌ای- مدیریت می‌شد.
همچنین همزمان با طرحِ کلیدواژه ی “ناتوی فرهنگی” از سوی رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالی)، جمعی از فرماندهان بسیج دانشجویی و سپاه -که مسوولیت پاسداری از انقلاب اسلامی را به عهده دارد- در دیداری با ایشان، تقاضای راهکاری برای مقابله با این تهاجم فرهنگی نمودند.
رهبر انقلاب در پاسخ، توصیه فرمودند که این جمع، گفتگویی با آیت الله مصباح یزدی ترتیب داده، از ایشان تقاضای راهکار کنند.
گفتگو و دیدار با آیت الله مصباح یزدی، منجر به شکل‌گیری طرحی علمی-فرهنگی از سوی موسسه امام خمینی موسوم به “طرح مبانی اندیشه اسلامی” یا “طرح ولایت” شد که تابستان همان سال با تدریس اساتیدی چون آیت الله محمدتقی جعفری، آیت الله جوادی آملی، آیت الله حسن‌زاده آملی، آیت الله مصباح یزدی و… آغاز شد. هدف این طرح، “تقویت مبانی فکری” فراگیران و نیز، “تبیین نگرشی صحیح به جهان هستی”، برای ایشان بود.

طرح ولایت در بیانات مقام معظم رهبری (حفظه الله)

این جور طرح هایی که شما جوان‌ها در آن وارد هستید که مبتکر این کار هم حضرت آقای مصباح (دامت برکاته) هستند، جزء با ارزشترین کارهاست که جوان‌ها را با ایمان راستین و عمیق بار بیاورد و ایمان آن‌ها را با معرفت و روشن‌بینی همراه کند و ارزش این کارها به همین است. (۱۳۸۲/۰۶/۱۳)

تفکر فلسفی اسلام و فهم درست از مبانی اسلامی کاری می‌کند که انسان در هر لحظه از لحظات احساس می‌کند که در کجای راه و به سمت کدام هدف حرکت می‌کند، قدرت تحلیل برای حوادث پیدا می‌کند و وظیفه خودش را در هر شرایطی تشخیص می‌دهد. (۱۳۷۸/۰۶/۱۳)

این کار «آموزشهای اندیشه اسلامی» جزء کارهای بنیانی است. خیلی کارهای خوب داریم ولی بعضی کارهای خوب بنیانسازی است…کار خیلی مهمی است و مبارک است . ان شاء الله. (۱۳۷۵/۰۶/۲۰)

صفحه اصلی

آنچه من را به این اجتماع، به این برنامه، به این اردو و به این مجموعه علمی، آموزشی و فرهنگی، دلبسته و معتقد می‌کند این است که در اینجا آمیزه‌ای از علم و ایمان، از تفکر و عاطفه مشاهده می‌شود. عزیزان من! فکر، پایه ی اول است؛ توأم کردن فکر با عمل بر طبق آن اندیشه، پایه ی دوم است. (۱۳۷۹/۰۶/۱۰)