نمایشگاه نوآوری، استارتاپ اصفهان (StartExpo) نمایشگاه مهم و برجسته تکنولوژی در اصفهان محسوب می شود. این نمایشگاه با تاکید بر فناوری، به عنوان کاربرد دانش در توسعه جوامع بشری و نوآوری، بعنوان بکارگیری ایدههای نوین فعالیت می کند. با توجه به فقدان نمایشگاههای بینالمللی مناسب در کشور که دربرگیرنده تمامی حوزههای فناوری باشد، نمایشگاه استارتکس با همت اتاق بازرگانی اصفهان و شبکه پژوهش و فناوری استان اصفهان و با حمایت شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان برگزار می گردد. نمایشگاه فناوری و نوآوری اصفهان (StartExpo) بستری برای عرضه نوآوری و فناوری است. برخلاف نمایشگاه های مشابهی که صرفا عرضه و تبادل کالا را هدفگذاری کرده اند، هدف این نمایشگاه تبادل دانش فنی و تکنولوژی و مشارکت میان شرکتها و نیز سرمایه گذاری روی طرح های نو و استارتاپ هاست. نمایشگاه استارتکس تلاش می کند تولیدکنندگان محصولات فناورانه را به مشتریان آنها متصل کند، فناوریهای روز را به صنایع متوسط و بزرگ معرفی نماید، سرمایه گذاران را با فرصتهای سرمایه گذاری در طرح های فناورانه یا استارتاپ ها آشنا کند، مخاطبین تخصصی و افراد تحصیل کرده را به بازدید از نمایشگاه دعوت کند و تجمع گسترده ای از نقش آفرینان اکوسیستم استارتاپی، نوآوری و فناوری را گردهم آورد.
استارتاپ یا استارتآپ یک سرمایهگذاری به شکل کارآفرینی است که طی آن یک شرکت نوپا ایدهی جدیدی برای کسب و کار ارائه میدهد. طبق تعریف استیو بلنک، پروفسور دانشگاه استنفورد، استارتاپ یک سازمان است که برای پیدا کردن یک مدل کسبوکار تکرارپذیر و مقیاسپذیر راهاندازی میشود. البته اختلاف بر سر تعریف استارتاپ زیاد است؛ اما نکتهی مشترک در همهی آنها این است که بر اساس یک ایدهی خلاقانه و جدید فعالیت آنها آغاز میشود. این ایدهها بازار نیازمندیها را هدف قرار میدهند و با ارائهی یک محصول یا خدمات جدید و استفاده از تکنولوژی، خیلی سریع رشد پیدا میکنند.
از آنجایی که هدف از راهاندازی یک استارتاپ پیدا کردن مدل کسبوکار است، عمر آن نمیتواند طولانی باشد و معمولا بعد از گذشت چند سال به موفقیت میرسد یا بودجهی آن تمام میشود و شکست میخورد. استارتاپها برای شروع فعالیت خود لزوما نیازی به ثبت شدن شرکت ندارند و از هرجا و با هر تعداد بنیانگذار میتوانند فعالیت خودشان را آغاز کنند. بودجهی راهاندازی استارتاپهای معمولا کم است؛ اما اگر ایدهی خوبی داشته باشند خیلی زود میتوانند مورد حمایت سرمایهگذاران قرار بگیرند. «استارت آپ» چند سالی می شود که در ایران نیز رونق پیدا کرده است. برگزاری رویداد های مختلف و گردهمایی های متعدد در طول سال های گذشته کمک کرده تا همزمان با دیگر کشور ها، کاربران ایرانی نیز در تب و تاب استارت آپ راه انداختن قرار بگیرند.
معمولا همه فکر می کنند استارتاپ ها بر پایه ایده نوآورانه و خلاقانه ای راه اندازی می شوند که در قسمت تعاریف متوجه شدید که همه استارتاپ ها اساسا اینطور نیستند!
معمولا استارتاپ ها به گونه ای هستند که کمتر کسی می تواند از آن کپی کند و در این صورت است که اکثر آن ها کم رقیب یا حتی بی رقیب ظاهر می شوند. اما تمرکز اصلی استارت آپ ها روی صحیح دیده شدن و همچنین بیشتر دیده شدن است. چون قرار است ایده شان برای رفع نیاز افراد زیادی کاربرد داشته باشد.
معمولا استارت آپ ها برای راه اندازی نیاز به سرمایه زیادی دارند و به خاطر همین مورد هم اکثرا استارت آپ ها با حمایت مالی و سرمایه گذار کارشان را شروع می کنند. امروزه شرکت های زیادی با عنوان شتاب دهنده که به راه اندازی کسب و کارهای نوپا و استارت آپ ها کمک می کنند وجود دارند که در ادامه در موردشان بیشتر توضیح می دهم.
یکی از تفاوت های استارت آپ ها با دیگر کسب و کارهای اینترنتی در این است که استارت آپ ها قابلیت مقیاس پذیری دارند. البته همانطور که قبلا گفتیم ممکن است مقیاس پذیری در برخی از استارت آپ ها به صورت چشمگیر دیده نشود.
استارتاپ ها معمولا با ایده های جذاب پا به عرصه اینترنت می گذارند ولی در بسیاری موارد پیاده سازی این ایده ها در قالب یک پروژه طراحی وب سایت برای آنها پیچیده و زمانبر می شود. تا جاییکه بسیاری از استارت آپ های نوپا در همین مرحله به بن بست رسیده و از ادامه مسیر کاری خود دور میشوند.
شرکت طراحی سایت نورو وب با سالها تجربه در زمینه طراحی سایت شرکتی و طراحی سایت فروشگاهی و بهره گیری از تیم خلاق و توانمند خود راه حلی مناسب برای شروع استارت آپ شما می باشد. این مجموعه علاوه بر ارائه خدمات حرفه ای در زمینه طراحی سایت می تواند با تکیه بر تجربه و دانش خود در سایر زمینه های مهم شامل سئو و بازاریابی مشاور استارتاپ ها بوده و مسیر موفقیت را برای آنها هموار کند.
قیمت طراحی سایت توسط نورو وب برای یک استارت آپ در مقایسه با هزینه ای که برای جذب نیروی متخصیی می پردازند و زمانیکه برای شروع پروژه از دست می دهند بسیار مقرون به صرفه بوده و می توان گفت بهره گیری از این دانش و تجربه به آنها کمک می کند به سرعت از رقبای خود پیشی بگیرند.
بدیهی است تیم طراحی سایت و سئو نورو وب هرآنچه که شما در مورد طراحی سایت نیاز داشته باشید را در اختیارتان می گذراند تا شما بتوانید بهترین تصمیم را برای طراحی سایت اختصاصی استارت آپ خود اتخاذ کنید و بالاترین بازدهی را از سرمایه گذاری مالی و زمانی خود داشته باشید. امید است با اعتماد به شرکت طراحی سایت نورو وب در اصفهان، چشم انداز بسیار خوبی برای کسب و کار خود ترسیم کنید. افزون بر موارد گفته شده، شرکت نورو وب برای خدمت رسانی هرچه بهتر، اقدام به نقد و بررسی سئو سایت ها در حوزه های مختلف کرده است. شما می توانید در مورد هر یک از سایت ها تحلیل جامعی از طراحی سایت و سئو مطالعه کنید و صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با شرکت مربوطه در تماس باشید.
Wells Riley، در راستای طراحی وبسایت استارتاپ مجموعه از نکات کلیدی را طبقهبندی کرده است. او به شما میگوید که چه نکاتی باید در طراحی استارتاپ رعایت شوند و چگونه وبسایت خود را بهتر کنید.
لیستی که در ادامه باهم بررسی میکنیم، روند درست طراحی سایت استارت آپ را به ما نشان میدهد.
خلاقیت: نوآوری در طراحی مسیر پیشرفت را به شما نشان میدهد. با توجه به پیشرفت تکنولوژی، طراحی خلاقانه شما باید با فناوری روز هماهنگ باشد. خلاقیت در طراحی همیشه با تکنولوژی همراه است و هرگز نمیتواند بهصورت مستقل به موفقیت دست پیدا کند.
سودمندی محصول: یک محصول خوب محصولی است که ازنظر زیباییشناسی با مخاطب ارتباط روانی برقرار کند. طراحی خوب محصول شمارا به بهترین شکل ممکن به نمایش میگذارد و هر مانعی که سر راه شما باشد را از میان برمیدارد.
زیباییشناسی: یکی از مؤلفههای اصلی که در سودآوری محصول تأثیر مستقیم دارد، کیفیت زیبایی آن است. مردم روزانه هزاران کالا مصرف میکنند و بدون شک ظاهر این کالاها بر روی افراد تأثیر دارد. کالایی مخاطب را در نگاه اول جذب میکند که ظاهر زیبایی داشته باشد.
قابلفهم بودن: محصولات در زندگی روزانه مردم نقش دارند. به یاد داشته باشید، محصول نماینده شما در منزل افراد است و باید به تمام سؤالات و نیازهای مصرفکننده پاسخ دهد. پس طراحی محصول باید بهگونهای باشد که مصرفکننده بهراحتی کارکرد آن را درک کند و با محصول ارتباط برقرار کند.
سادگی: طراحی، خلق یک اثر هنری پرزرقوبرق و تزئینی نیست. در طراحی هدف وجود دارد و مفهوم اصلی محصول را بیان میکند. طراحی محصول باید ماهیتی خنثی داشته باشد تا مصرفکننده توصیف خود را از محصول داشته باشد. اگر طراحی بر درک مصرفکننده غلبه وبرتری داشته باشد، حتی اگر زیبا هم باشد نتوانسته به هدف درست برسد.
صداقت: در طراحی محصول باید اصل صداقت را همواره در نظر داشت. هیچگاه محصول خود را بیشتر از آن چیزی که هست، نشان ندهید. هرگز نباید مصرفکننده را فریب داد و او را به مصرف محصولی ترغیب کرد که آن چیزی نیست که در طراحیاش نشان میدهد.
ماندگاری: یک طراحی خوب با مد روز پیش نمیرود. طراحی خوب همیشه ماندگار میماند برخلاف طرحهایی هایی که از مدهای روز پیروی میکنند، زمانش هیچگاه تمام نمیشود و قدیمی به نظر نمیرسد.
دقت و ریزبینی: طرح خوب بهدقت و نگاه ریزبین نیاز دارد. طراح موفق کسی است که با در نظر گرفتن تمام جزئیات با حساسیت پروژه خود را به پایان میرساند و با این کار به مصرفکننده احترام میگذارد.
سازگار با محیطزیست: طراحی سهم مهمی در حفظ محیطزیست دارد. طراحی خوب باعث حفظ منابع و کاهش آلودگی فیزیکی و بصری میشود و قابلیت بازیافت محصول را فراهم میکند.
ویژگیهای مهم برای طراحی سایت استارتاپ چیست؟
برای پاسخ به این سؤال، Wells عملکرد ۷۸ مدیرعامل، بازاریاب و طراح را بررسی کرده است و از آنها سؤالاتی در رابطه با چگونگی طراحی پرسیده است. معیارهایی که ولز برای طراحی موفق استارتاپ در نظر گرفته بود با معیارهای مدیران شباهت دارد.
در تحقیقات Wells، مدیران، مهندسان و بازاریابها تعاریف مشابهی برای طراحی وبسایت استارتاپ دارند. مهمترین ویژگی که این افراد برای یک طرح موفق وبسایت در نظر گرفتهاند، سودمندی محصول است. این در حالی است که زیباییشناسی با اختلاف بسیار کمی در جایگاه دوم قرارگرفته است، در پشت این دو، نوآوری در جایگاه سوم قرار دارد. این سه ویژگی، تعاریف مشترکی است که هم برای طراحان گرافیک و هم برای کارآفرینان در صدر اهمیت قرار دارد.
ریشه طراحی وبسایت استارتاپ در فرهنگ هر منطقه قرار دارد. کارآفرینان، مهندسان و سرمایهگذاران تنها مهرههای کلیدی استارتاپ نیستند، باید طراح را هم جز اصلی این ساختار دانست. طراحی سایت یک عامل بسیار مهم برای موفقیت یک استارتاپ است. با طراحی خوب شما میتوانید به نیاز بازار دسترسی داشته باشید و مشتریان وفادار خود را به دست بیاورید.
شرکتهایی مثل فیسبوک، مایکروسافت و اپل بانام بنیانگذارها مشهور شدهاند، اما این شهرت به سالها پیش برمیگردد و امروز یک طراح خوب میتواند برند شمارا سرپا نگه دارد. ضرورت وجود طراح گرافیک خوب در مجموعه موفق را نمیتوان نادیده گرفت. طراحی کمکم جای خود را در استارتاپ ها باز میکند. شما نیز در صورتی که برای استارت آپ خود در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی در زمینه طراحی وب سایت استارت آپ در اصفهان، سئو و بهینه سازی سایت، برنامه نویسی سایت، طراحی قالب سایت و کلیه خدمات وب و دیجیتال مارکتینگ نیز می توانید با تیم تخصصی نورو وب تماس حاصل کنید.
در سال ۱۳۸۲ فعالیت خود را آغاز نمودیم و طی سال ها خدمت به مشتریان عزیز به تجارب با ارزشی رسیده ایم و در ادامه ی مسیر نیز، تمام تلاش خود را صرف ارتقای هر چه بیشتر کیفیت فعالیت های خود مینماییم. گروه سها دانش با نام تجاری نورو وب در زمینه طراحی سایت، سئو و راه اندازی انواع سایت حرفه ای در بستر وب مشغول به فعالیت می باشد. شرکت نورو وب با سالها تجربه در زمینه طراحی سایت شرکتی و طراحی سایت فروشگاهی و بهره گیری از تیم خلاق خود راه حلی مناسب برای شما می باشد. این مجموعه علاوه بر ارائه خدمات حرفه ای در زمینه طراحی سایت می تواند با تکیه بر تجربه و دانش خود در سایر زمینه های مهم شامل سئو و بازاریابی نیز فعالیت می کند.
کلید ورود به دنیای دیجیتال، تعیین کاربرد سایت مورد نظر شما به همراه دریافت مشاوره کادر تخصصی نورووب میباشد که به طراحی بهینه ی سایت شما کمک بسزایی می کند.
بهینهسازی موتور جستجو که به اختصار سئو (SEO) نامیده میشود، روندی است که در آن جایگاه یک وب سایت در صفحات جستجو بهبود میابد.
بزرگترین شرکت تبلیغات اینترنتی و پارتنر گوگل در ایران با داشتن بالغ بر سی هزار کاربر و بیش از ۱۰ سال تجربه، بهترین کیفیت و مشاوره را در زمنیه تبلیغ اینترنتی و گوگلی به شما ارائه می دهد.
اگر تبلیغات با برنامه ریزی اصولی انجام گردد نتایج مثبت و فوق العادهای در پی خواهد داشت به این صورت که پس از مدتی مقبولیت اجتماعی پیدا میکنید و شناخته میشوید.