با رشد کسب و کار، وب سایت و حضور آنلاین کسب و کار نیز باید همراه با آن تکامل یابد. گرایشات در طول زمان تغییر میکننند و برای اینکه کسب و کارتان همراه با این تغییرات پیش برود، طراحی وب سایت شما مستلزم به روزرسانیهای منظم برای حفظ این مدرنیته است.
بااینحال، در اغلب موارد طراحی مجدد وب سایت مورد نیاز است. طراحی شما ممکن است به روز نبوده و عملکرد ضعیفی داشته باشد و یا بازدیدکنندگان شما را به مرحله تبدیل به مشتری نرساند. پس چگونه باید دانست طراحی مجدد وب سایت همان چیزیست که کسب و کارتان نیاز دارد؟ سوالاتی که در ادامه آمده به روشنتر شدن این مطلب کمک میکند.در گذشتههای خیلی دور اگر شما تصمیم میگرفتید یک فروشگاه اینترنتی راه بیندازید، کارتان چندان ساده نبود. چرا که ابزاری به اسم فروشگاه ساز در اختیارتان نبود و بنابراین خودتان باید از ابتدا همهچیز را میساختید. کاری که نیاز به هزینه و زمان بسیار زیادی داشت. اما امروزه دیگر اوضاع کمی فرق میکند.به لطف فروشگاهسازها شما میتوانید به سرعت یک فروشگاه اینترنتی بسازید که تمام امکانات لازم را در اختیار شما قرار میدهد. به این ترتیب، همۀ هم و غم شما این خواهد بود که محصولات این فروشگاه را وارد کنید و برایشان مشتری پیدا کنید.اما با توجه به اینکه هنوز منبع درستی در زمینه فروشگاه سازها و انتخاب آنها نیست، ما تصمیم گرفتیم خودمان دست به کار شویم و تمام دانش خود در این زمینه را در اختیار شما قرار بدهیم. با فروشگاه سازها آشنا شوید و با استفاده از آن ها سعی در بهبود کسب و کارتان داشته باشید.زمانی که شما قصد ساختن یک فروشگاه آنلاین را دارید، به سیستمی نیاز خواهید داشت که این فروشگاه را برای شما مدیریت کند. سیستمی که از طریق آن بتوانید محصولات خود را وارد کنید، موجودی انبار خود را مشخص نمایید.
اینجاست که مفهومی به اسم فروشگاهساز مطرح میشود. سیستمهایی که دقیقاً با هدف ساخت فروشگاه اینترنتی (E-Commerce) ساخته شدهاند و قرار است تمام آنچه فروشگاه اینترنتی شما لازم دارد را در اختیارتان بگذارند. به لطف این فروشگاهسازها، شما به راحتی میتوانید یک فروشگاه تمام و کمال برای خودتان بسازید و به سرعت وارد بازار رقابت آنلاین شوید.
اما مشکل اینجاست که این فروشگاهسازها کم نیستند. زمانی که شما تصمیم میگیرید یک فروشگاهساز انتخاب کنید، متوجه خواهید شد که دهها انتخاب مختلف پیش روی شما هستند. سیستمهایی که هر کدام مزایا و معایبی نسبت به دیگران دارند.
مشکل بعدی هم این است که هیچ اطلاعات موثق و کاملی درباره این فروشگاهسازها وجود ندارد (به شخصه بسیاری افراد را میشناسم که این مساله را داشتهاند.) برای همین منظور ما تصمیم گرفتیم طی یک سری آموزشی، بهترین و کارآمدترین آنها را معرفی و بررسی نماییم. با این امید که تصمیمگیری برای شما راحتتر شود.در مجموع، سیستمهای فروشگاهساز به دو دسته کلی تقسیم میشوند. تعدادی از این فروشگاهها هستند که به صورت کد باز (Open Source) در اختیار شما قرار میگیرند و دسته دیگری از آنها هم به صورت اشتراکی (SaaS). در ادامه هر دو دسته را به صورت کاملتر مورد بررسی قرار خواهیم داد.اینها سیستمهایی هستند که به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار میگیرند و به دلیل اینکه کد آنها قابل دسترسی است، از هر نظر قابل ویرایش هستند.
فروشگاه سازهای کد باز بر روی هاست خود شما سوار میشوند (به اصطلاح Self-Hosted) و استفاده از آنها به کمی تخصص و مهارت نیاز دارد. حالا این مهارت میتواند با مطالعه آموزشهای مختلف توسط خود شما به دست بیاید یا آنکه از شخص دیگری بخواهید این کار را برای شما انجام دهد.